Verkoop professionele RIB-boten

Specialistische RIB’s voor de professionele markt. Raynautic levert aan defensie, reddingsmaatschappijen, havenbedrijven, oliemaatschappijen en de offshore-industrie.

 

Professionele RIB boten van Raynautic. Betrouwbaarheid en prestaties op het juiste moment

Onze klanten werken onder de meest extreme condities in omgevingen die snel en vaak veranderen. Juist dan is kwaliteit en prestatievermogen van levensbelang. Met de ervaring van Raynautic heeft u het juiste materieel, op het juiste moment, op de plek waar het nodig is.

Wij helpen talloze organisaties met het vinden van het juiste vaartuig voor de klus. Bedrijven in de offshore, olie, overheid, defensie of voor de recreatie-industrie rekenen op de deskundigheid van Raynautic voor het samenstellen van hun vloot.

De mensen van Raynautic testen ook zelf de RIB boten uitvoerig en zetten deze in voor uiteenlopende taken op het water. Hierdoor weten ze precies welke details, het verschil maken op het water.

 

RIB boten van ProMarine. Kwaliteit door ervaring

Raynautic werkt samen met ProMarine voor de ontwikkeling van de beste RIB boten voor professionals. ProMarine is al jaren dé leverancier voor de professionele markt in Nederland en ver daarbuiten. ProMarine kent de ins en outs van de techniek, de materialen en de eisen van de meest veeleisende vakmensen. Wij bieden maatwerk tot in de details. Zo komen we tot de optimale configuratie om de klus te klaren. Altijd en overal.

Aan de linkerkant ziet u enkele mogelijkheden, klik op de modeltekening voor meer informatie. Wilt u op dit moment meer weten, neem dan contact met ons op.

Een greep uit enkele projecten

Als bedrijf zijn we continue in beweging en leveren we regelmatig nieuwe boten op. Om u een indruk te geven wat we zo al opleveren hebben we hieronder enkele projecten als showcase staan.

Kustwacht

Reddingsbrigade Nederland

Contact

13 + 4 =