Over Raynautic

Raynautic is opgericht door professionals met praktijkervaring. Zelf zijn we al lang actief op het water, hebben honderden boten van binnen en buiten gezien en leren continu van onze veeleisende klanten. Door deze ervaring, kennis en onze passie weten we precies welke zaken tellen op het water en wat échte kwaliteit is.

 

De liefde voor boten en water.

Onze liefde voor het vak heeft geleid tot een breed aanbod van uiteenlopende diensten. Centraal staan altijd de RIB (Rigid Inflatable Boat) en het water. We verhuren deze vaartuigen voor events, beveiliging, nautische dienstverlening op het water of als stand-by of safety boot. Daarnaast geven wij vanuit ons kantoor en trainingscentrum advies over de aankoop van deze boten en leren wij vaarprofessionals nieuwe vaardigheden. Wij leveren onder andere luxe RIB-boten van Scanner en maatwerk RIB’s voor de professionele markt zoals defensie, oliemaatschappijen, havenbedrijven en reddingsmaatschappijen. Ook zijn we in te zetten voor jachttransport en boot transport tot 3500kg. Voor de vaartrainingen werken wij veel samen met FMTC, KNRM, Douane, Brandweer en Politie. Wij zorgen voor veiligheid op en rond het water.

 

Raynautic en U.

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Op het gebied van boten en op het water. We helpen u graag verder met onze expertise en jarenlange ervaring. Hoe bijzonder of complex uw vraag ook is, wij zullen zorgen voor een passende oplossing.

 

Raynautic. Excellence where air meets water.

Contact

2 + 14 =