RIB Verhuur & Events

Verhuur van RIB’s voor de professional en vrije tijd. Raynautic organiseert ook zinderende RIB-evenementen voor bedrijven, dagjes uit en vrijgezellenfeesten.  

Evenementen met RIB boten. Bloedstollende avonturen op het water.

Wind door je haar, snelheden tot wel 80 kilometer per uur en opspattend water waar je maar kijkt. De events van Raynautic zul je niet snel vergeten. Met een supersnelle RIB boot schiet je over het water en soms zelfs ver boven het water. Raynautic organiseert in samenwerking met partner Pro RIB Events activiteiten die je lang bijblijven. Organiseert u een bedrijfsuitje of een onvergetelijk vrijgezellenfeestje? Raynautic neemt de organisatie graag uit handen.  

Raynautic voor bedrijfsactiviteiten en vrijgezellenfeesten.

Wilt u het varen met een RIB boot combineren met andere activiteiten? Wij helpen u graag een mooie dag te plannen. Wat denkt u van blokarten, powerkiten, branding raften of paintballen? En achteraf een BBQ met een lekker drankje? U kunt het zo gek niet bedenken. Wij regelen het voor u. Wij werken met professionele partners samen om u een onvergetelijke en enerverende dag te bezorgen. Neem contact op om u wensen te bespreken.  

Verhuur van RIB boten voor evenementen.

Bij Raynautic kunt u ook RIB’s huren. Wilt u bezoekers van uw evenement van A naar B vervoeren? Wilt u een speciale plek bij een zeilevenement? Heeft u extra capaciteit nodig? Raynautic verhuurt RIB’s in alle soorten en maten. Voor elke omstandigheid. Mét of zonder bemanning. Wel zo makkelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

5 + 2 =